Biind

Wij zijn Geert en Erna, community-managers van Biind. Hét netwerk waar we samenwerken aan thema’s van nu. Samen met ons Biind team en samen met jou.

Biind is een netwerk van professionals die samenwerken aan concrete opgaven in het domein van ruimte, mobiliteit en de gebouwde omgeving. De Biind kalender staat boordevol activiteiten die voor en door leden worden georganiseerd. Via onze site, updates, digitale magazines, social media en thema- en netwerkbijeenkomsten diepen we thema’s uit, delen ervaringen, ontmoeten elkaar, bespreken innovaties, visies en projecten, werken aan praktijkcasussen en ontwikkelen onze persoonlijke vaardigheden. Interactie en samenwerking staan centraal. Jij bepaalt, en het Biind team van Acquire fungeert als facilitator, aanjager en stimulator.

Samen weten we meer
Biind is er voor en door alle ruimte- en mobiliteitsprofessionals. We verbinden jong en oud, beleid en beheer, groen en grijs (en blauw), student en professional, specialist en generalist, markt en overheid. Want samen weten we meer.

Tot ziens bij Biind!

Uw personeelsadvertentie zichtbaar bij uw doelgroep? Tarief is € 495,- excl. BTW.
Neem voor meer informatie contact op met sales@acquirepublishing.nl of bel 038-4606384.
 

Geert

Geert Dijkstra
geert@biind.nl

Erna

Erna Jansen
erna@biind.nl

Portfolio

 

Openbare Ruimte

Samenwerken aan een openbare ruimte waar we prettig kunnen wezen, spelen, ontmoeten, ontspannen en verblijven vraagt om visie en betrokkenheid van ons allemaal.

 

Mobiliteit

Kennis verzamelen, delen en verrijken om Nederland ook in de toekomst mobiel te houden.

 

Gebouwde omgeving

Via onze kennisplatforms brengen we beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector bij elkaar op belangrijke thema’s als duurzaamheid, ketensamenwerking en innovatie.

Bouw & Infra

Bouw & Infra

Samenwerking in de bouw- en infrasector stimuleren door een reeks kennis- en netwerkactiviteiten.

Biind

Biind

Samenwerken aan thema's van nu
in de Biind community voor
ruimte- en mobiliteitsprofessionals.

 

Samen Succesvol

Benut net als honderden bedrijven, kennisinstellingen, overheden en andere branchegenoten ons bereik, onze communicatiekennis én organiserend vermogen voor úw communicatie.

Contactgegevens

 

Algemeen: +31(0)38-4606384
Administratie: +31(0)38-4608954
Events: +31(0)85-2735967
Maandag-vrijdag (8.30-17.00)

 

Locatie: Schrevenweg 3
8024 HB Zwolle