Biind

Biind is hét platform voor de fysieke leefomgeving. Klimaat, leefbaarheid, bereikbaarheid, duurzaamheid, verslimming, vergroening, vergrijzing. Stuk voor stuk grote uitdagingen in de fysieke leefomgeving die vragen om een bundeling van krachten. Biind brengt die krachten bij elkaar. Ben je werkzaam of geïnteresseerd in de fysieke leefomgeving? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Profiteer van kennis en inzichten van vakgenoten, breng je eigen vragen in tijdens bijeenkomsten of via social media, versterk je netwerk en groei. Biind is het platform netwerk voor gedreven professionals die elk vanuit hun eigen rol een bijdrage willen leveren aan een mooie, schone, veilige, bereikbare, prettige, groene leefomgeving. Biind faciliteert het gesprek en stimuleert de uitwisseling van kennis en ervaringen. Biind prikkelt en agendeert waar nodig. www.biind.nl

Vragen of suggesties? Stuur ze naar Geert Dijkstra (geertdijkstra@acquire.nl).

Je personeelsadvertentie zichtbaar bijje doelgroep? Neem voor meer informatie contact op met sales@acquire.nl of bel 038-4606384.

 

Domeinen

 Homepage: Portfolio

Openbare Ruimte

Samenwerken aan een openbare ruimte waar we prettig kunnen zijn, spelen, ontmoeten, ontspannen en verblijven vraagt om visie en betrokkenheid van ons allemaal.

 

Mobiliteit

Kennis verzamelen, delen en verrijken om Nederland ook in de toekomst mobiel te houden.

 

Gebouwde omgeving

Beslissers samenbrengen binnen de bouw- en vastgoedsector op belangrijke thema’s als duurzaamheid, ketensamenwerking en innovatie.

Biind

Integrale leefomgeving

Klimaat, leefbaarheid, bereikbaarheid, duurzaamheid, verslimming, vergroening, vergrijzing. Stuk voor stuk grote uitdagingen in de fysieke leefomgeving die vragen om een bundeling van krachten. Biind brengt die krachten bij elkaar. 

Contactgegevens

 

Algemeen
+31(0)38-4606384
Klantenservice en administratie
+31(0)38-4608954
Events
+31(0)85-2735967

Maandag - vrijdag (08.30-17.00 uur)

 

Locatie
Schrevenweg 3
8024 HB Zwolle