Overslaan en naar de inhoud gaan

Acquire

Aangenaam kennis maken

Wij geloven dat we door het verbinden van mensen bij kunnen dragen aan het realiseren van een mooie, veilige, gezonde en duurzame fysieke leefomgeving. We maken, delen, verzamelen en bewerken kennis, zodat deze kan worden gebruikt door en uitgewisseld tussen professionals.

 

Wij zijn een media- en eventbedrijf uit Zwolle en geloven dat we door het verbinden van mensen bij kunnen dragen aan het realiseren van een mooie, veilige, gezonde en duurzame fysieke leefomgeving. We maken, delen, verzamelen en bewerken kennis, zodat deze kan worden gebruikt door en uitgewisseld tussen professionals.

Honderden bedrijven, kennisinstellingen, overheden en andere branchegenoten maken dagelijks gebruik van onze podia, communicatiekennis, ons bereik én organiserend vermogen. Deze ervaring en competenties gebruiken we graag om samen ook jouw online én offline kennis- en communicatiedoelstellingen te behalen. Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerken en verbinden.

Onze missie is mensen met elkaar in verbinding brengen. Met onze merken en events leveren we een bijdrage aan kennisontwikkeling rond actuele maatschappelijke vraagstukken. Ons grote bereik en onze autoriteit garanderen maximale impact. Persoonlijke aandacht staat centraal bij alles wat we doen.  

Voor een duurzame fysieke leefomgeving zijn visie, kennisdeling en samenwerking essentieel. Daar willen wij een actieve bijdrage aanleveren. Via onze events, (digitale) magazines, nieuwsbrieven en websites bieden we professionals graag het podium. Zo kunnen zij met maximale impact hun kennis delen en hun netwerk versterken. We zetten zo samen de schouders onder de opgaven waar we vandaag en morgen voor staan. 

Social Media

Bezoekadres

Schrevenweg 3 Zwolle, Nederland.

Postadres

Schrevenweg 3
8024 HB Zwolle
Nederland

Meer informatie

Deze website
event