Overslaan en naar de inhoud gaan

Domein Gebouwde Omgeving

DOMEIN GEBOUWDE OMGEVING

De Nederlandse ontwerp- en bouwsector staat voor een aantal grote uitdagingen op het gebied van woningbouw, verduurzaming en klimaatadaptie. Het klimaat verandert en de opwarming van de aarde is een feit. 40% van alle CO2-uitstoot komt uit de gebouwde omgeving. Willen we zorgen voor een mooie, prettige en gezonde leefomgeving, dan moeten we anders gaan ontwerpen en bouwen. Klimaatakkoorden dwingen dat ook af en daarom staat de sector voor flinke uitdagingen. Het is innoveren om te overleven en we moeten anders omgaan met onze materialen, klimaatpositief bouwen, circulair en natuurinclusief waarderen en ontwerpen. En daar hebben we elkaar bij nodig.  Daarom bundelen we onze kennis, krachten en netwerken en stimuleren we kennisuitwisseling- en ontmoeting tussen ontwerpers,(semi)overheden en marktpartijen. En tussen generaties: van scholier, student, young professional tot ervaringsdeskundige!

MERKEN

Stedebouw & Architectuur

Stedebouw & Architectuur is het platform voor architecten, stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, ontwerpers, bouwers en voorschrijvers. Het merk onderscheidt zich door het signaleren van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Ruimte voor innovatie is het motto. 

EVENTS

Congres Natuurlijk 2023
Vijfde Jubileumeditie Congres Natuurlijk - Waar sta jij?

Op 30 november vindt de vijfde jubileumeditie van…

Seminar Circulair Ontwerpen

Terwijl we ons gaan klaarmaken voor de feestdagen, nadenken over onze goede voornemens en de plannen voor 2024…

BEKIJK ALLE EVENTS

JOUW DOELGROEP BEREIKEN

Jouw boodschap zichtbaar bij je doelgroep? Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers via sales@acquire.nl of bel ons op 038 - 46 063 84

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

TEAM GEBOUWDE OMGEVING

pasfoto Bea Schreurs Bea Schreurs

Traffic medewerker

pasfoto Ysbrand Visser Ysbrand Visser

Redacteur

pasfoto Alwina Tempelman Alwina Tempelman

Mediavormgever

pasfoto Monique Alfing Monique Alfing

Administratief Medewerker

pasfoto Amber Rakers Amber Rakers

Marketeer

pasfoto Linda  Land Linda Land

Administratief Medewerker

pasfoto Bart van der Wal Bart van der Wal

Accountmanager