Overslaan en naar de inhoud gaan

Domein Integrale leefomgeving

DOMEIN INTEGRALE LEEFOMGEVING

Ben je werkzaam of geïnteresseerd in de fysieke leefomgeving? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Profiteer van kennis en inzichten van vakgenoten, breng je eigen vragen in tijdens bijeenkomsten of via social media, versterk je netwerk en groei. Biind is het platform voor gedreven professionals die elk vanuit hun eigen rol een bijdrage willen leveren aan een mooie, schone, veilige, bereikbare, prettige en groene leefomgeving. Biind faciliteert het gesprek en stimuleert de uitwisseling van kennis en ervaringen. Biind prikkelt en agendeert waar nodig.

MERK

biind

Ben je werkzaam of geïnteresseerd in de fysieke leefomgeving? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Profiteer van kennis en inzichten van vakgenoten, breng je eigen vragen in tijdens bijeenkomsten of via social media, schrijf artikelen voor digitale magazines, versterk je netwerk en groei. Biind is het platform voor gedreven professionals in de openbare ruimte, mobiliteit en gebouwde omgeving die elk vanuit hun eigen rol een bijdrage willen leveren aan een mooie, schone, veilige, bereikbare, prettige en groene leefomgeving. Biind faciliteert het gesprek en stimuleert samenwerking en de uitwisseling van kennis en ervaringen. Biind prikkelt en agendeert waar nodig.

EVENTS

Er zijn op dit moment geen evenementen om te tonen.

BEKIJK ALLE EVENTS

JOUW DOELGROEP BEREIKEN

Je personeelsadvertentie zichtbaar bij je doelgroep? Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers via sales@acquire.nl of bel ons op 038 - 46 063 84

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

TEAM INTEGRALE LEEFOMGEVING

pasfoto Alwina Tempelman Alwina Tempelman

Mediavormgever

pasfoto Linde Haak Linde Haak

Eventmanager

pasfoto Amber Rakers Amber Rakers

Marketeer

pasfoto Manon van Ketwich Manon van Ketwich

Hoofdredacteur

pasfoto Monique Alfing Monique Alfing

Administratief Medewerker

pasfoto Wilfred Westerhof Wilfred Westerhof

Accountmanager

pasfoto Esmeralda van Milgen Esmeralda van Milgen

Manager Fysieke Leefomgeving

pasfoto Bea Schreurs Bea Schreurs

Traffic medewerker

pasfoto Daan Timmerman Daan Timmerman

Developer