Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Nationaal Fietscongres

Het Nationaal Fietscongres is er om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken maar vooral elkaar te inspireren. Al sinds 2012 komen fietsprofessionals uit Nederland en België samen om in een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning de laatste actuele vraagstukken van vandaag en morgen rondom het thema fiets te bespreken. Dit jaar is Gemeente Rheden de gastheer van het Nationaal Fietscongres. We ontmoeten elkaar op 21 en 22 juni 2023 in Ellecom.

Dien je sessievoorstel in!

Ook dit jaar nodigen we je uit een sessievoorstel in te dienen voor het Nationaal Fietscongres dat op 22 juni 2023 plaatsvindt. Deel je kennis, inspireer anderen met nieuwe onderzoeken, inzichten, projecten, resultaten en ideeën die fiets verder brengen. Je sessie-onderwerp moet vallen binnen de themalijnen die passen bij het overkoepelende thema Natuurlijk innovatief. Denk aan een sessie over ‘Natuurwaarden versus recreatiewaarden; hoe maak je de keuze?’ of ‘Samenwerken met verschillende landeigenaren – een vak apart’. Inzenden kan tot en met 20 maart 2023!

Natuurlijk Innovatief 

Het thema van het Nationaal Fietscongres 2023 is 'Natuurlijk Innovatief'.
Het Gelderse dorp Dieren, in de gemeente Rheden, is al meer dan 130 jaar thuisbasis van fietsfabrikant Koninklijke Gazelle. De fietsfabrikant blijft streven naar slimmer design en blijft hun techniek innoveren. In de gemeente is ook het prachtige én belangrijke Nationaal Park Veluwezoom gelegen. Ontspannen, wandelen, fietsen, paardrijden en verblijven – Veluwezoom is daar de uitgelezen plek voor. Koninklijke Gazelle is premium partner van het Nationaal Fietscongres 2023. Rheden is de trotse gastheer. In de gemeente komen natuur en innovatie samen. 

Meer informatie over het Nationaal Fietscongres en aanmelden →

AGENDA

Datum / tijd

21 juni 2023
Aanvang: 00.00 uur

Prijs

€375.00

Locatie

near_meLandgoed Hotel Avegoor Zutphensestraatweg 2 Ellecom, Nederland.

MEER EVENTS

Open Spaces Beurs België

Open Spaces is een nieuw eendaags beurs- en netwerkevent waar je alle informatie vindt over de ruimte tussen de…

jun21
event_noteAgenda
Het Nationaal Fietscongres

Het Nationaal Fietscongres is er om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken maar…

okt3
event_noteAgenda
Nationaal Voetgangerscongres

Op dinsdag 3 oktober 2023 vindt het Nationaal Voetgangerscongres plaats in